INLAATSYSTEMEN

PM Performance maakt ook inlaatsystemen met open luchtfilters op maat! Dit kan met een K&N luchtfilter of een universeel luchtfilter.

Dit kan door het originele luchtfilter weg te halen en hier voor in de plaats een open luchtfilter te plaatsen op de bestaande inlaatslang of inlaatbuis. Hierbij wordt vaak een extra ophangpunt gemaakt om het luchtfilter netjes onder de motorkap te laten liggen.

Het is ook mogelijk om het volledige inlaatsysteem aan te passen. We nemen dan een open luchtfilter en maken een nieuwe inlaatbuis van RVS. Ook hierbij wordt een extra ophangpunt(en) gemaakt.

Voor meer informatie en de mogelijheden voor uw auto, kunt u contact met ons op nemen.


klik om te vergroten klik om te vergroten

klik om te vergroten klik om te vergroten

  Op maat gemaakt RVS inlaatsysteem met RVS inlaatbuis en open luchtfilter

klik om te vergroten klik om te vergroten
  Open luchtfilter op maat gemaakt op het bestaande inlaatsysteemHieronder vind onze open luchtfilters. De universele luchtfilter zijn goedkoper, maar gaan ook maar 10.000km mee en moet daarna weer vervangen worden voor een nieuwe. Een K&N luchtfilter hoef pas na 50.000km gereinigd te worden met het K&N cleaningset, daarna kan het filter weer 50.000km mee.

  KN RC-4180
  K&N open luchtfilter
  goed voor 310pk
  € 85,00
  KN RR-3003
  K&N open luchtfilter
  goed voor 245pk
  € 99,00
  KN 99-5000nl
  K&N Cleaningset voor
  het reinigen van K&N filters
  € 17,50
↑ naar boven
← terug naar Overige producten


PM Performance, Uw specialist in RVS uitlaten!


© PM Performance 12-2008   |  Al onze prijzen zijn inclusief BTW   |  Afbeeldingen en prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten