!! NIEUW !!

Laatst bijgewerkt op:
28 oktober 2022ONZE NIEUWSTE UITLAAT CREATIES


Hieronder een greep van de auto's met onze nieuwste uitlaat creaties. Wilt u zien of er voor uw automerk ook al een uitlaat is gemaakt en voor meerdere soorten uitlaten, klik dan hier.

  Renault Talisman met een
  RVS sport einddemper
  Mercedes SLK280 met
  twee RVS einddempers
  Dodge Challenger met
  twee RVS einddempers
     
  Toyota Yaris met een
  RVS siertuk
  BMW X2 met een
  dubbele RVS uitlaat
  Honda Civic met een
  RVS einddemper

↑ naar boven

NIEUWE LIJN SIERSTUKKEN


Er is weer een nieuwe lijn aan sierstukken uitgekomen. O.a. Audi S5 dubbele sierstukken, de nieuwste AMG sierstukken en nieuwe BMW style en Alpina sierstukken. Ook nieuw in het assortiment vierkanten sierstukken! Klik op de foto voor het nieuwe assortiment.

     

↑ naar boven

RVS SPORT KATALYSATOR OP MAAT


Nieuw in ons assortiment de Sportkat! Naast de de originele stalen katalysators en RVS katvervangers kunnen we u nu een RVS Sportkat bieden.

De sportkatalysator is een vervanger van de originele katalysator. Enkel de sportkatalysator is niet meer op basis van de traditionele katalysator met ceramische steen (honinggraat), maar bestaat uit een speciale inox/staal legering. Onze POWERCAT heeft slechts 200 cellen en kan met deze oppervlakte dezelfde werking garanderen als van de 400 cellen ceramische originele katalysator. Minder cellen in dezelfde ruimte betekent grotere cellen wat resulteert in een betere doorstroming van de uitlaatgassen waardoor de motor beter presteerd. Meer informatie over onze RVS Sportkats en RVS katvervangers klik hier.↑ naar boven


PM Performance, Uw specialist in RVS uitlaten!


© PM Performance 12-2008   |  Al onze prijzen zijn inclusief BTW   |  Afbeeldingen en prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten